21 de ani experienta in industria alimentara

Ria Do Trading a fost fondata în anul 1999, iar in acest moment, reprezinta un rol important pentru industria alimentara fiind recunoscuti ca o companie cu traditie, care de fiecare data pune nevoile clientilor pe primul loc.

La început, activitatea a fost bazata pe echipamentele de lucru si protectie pentru industria alimentara, cutite macelarie si cutite pentru masinile de tocat.

De mai multi ani, am reusit sa ne impunem pe piata industriei prin promptitudine si calitate, compania extinzandu-si serviciile cu o noua varietate de produse, acest lucru datorat si colaborarii cu producatori importanti din Uniunea Europeana si din afara ei, cum ar fi Germania, Italia, Elvetia, Spania, Olanda, Polonia, Grecia etc.

hands-holding-spoon-with-herb-Q3D9WTM r
close-up-of-a-chef-using-a-knife-to-chop-vegetable-843FM8C r

din

1999

21 de ani experienta

10.000

+

Produse vandute

97

%

Clienti fericiti

mans-hand-in-blue-disposable-glove-touching-handra-AEWWXYW r
chef-with-knife-puts-roasted-meat-into-the-plate-LGC6XF7 r
male-chef-sharpening-the-knife-in-the-kitchen-VBXE6Y5 r

Furnizori principal pentru industrii importante

RIA DO Trading a devenit unul dintre furnizorii principali de: masini de tocat, fierastraie banzic, masini de umplut carnati (sprituri manuale, hidraulice sau cu vacuum), malaxoare si cuttere, tumblere cu vacuum, celule de afumare, masini de injectat, cazane de fierbere, masini de spalat navete si vesela, masini de ambalat  si vacumat si de piese de schimb pentru perioada de garantie si post garantie.

Dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana conditiile de igiena si protectie in industria alimentara au devenit foarte stricte, firma noastra a raspuns rapid si prompt si a început aprovizionarea cu elemente de igiena pentru industria alimentara: mobilier inox, chiuvete si spalatoare inox, statii de spalare fixe, masini pentru spalat navete, statii pentru dezinfectie si ecluze sanitare complete.

In paralel, am dezvoltat si departamentul de echipamente de lucru si protectie individuala, respectand toate reglementarile in vigoare.

Descopera magazinul nostru online

Poti sa gasesti produse de la 50 de brand-uri recunoscute in lume!

Industriile in care furnizam produse

De asemenea, furnizam echipamente si utilaje pentru industria laptelui, industria de prelucrare a pestelui, industria de panificatie si pentru unitatile de alimentatie publica, supermarket-uri, fast-food, bucatarii. Activitatea noastra, cu eficienta maxima, a impus o punere în aplicare a unui sistem de management al calitatii, prin urmare, din 2006, compania noastra a implementat standardul de calitate ISO – 9001.

A fost remarcata participarea noastra in fiecare an, cu succes la expozitiile nationale „INDAGRA FOOD”, „CARNEXPO” si „ROMHOTEL”, care au avut loc la Bucuresti si de asemenea, la alte târguri cu profil similar in alte orase din tara. Aceasta activitate este completata prin mijloace rapide de distributie pentru ca produsele noastre sa ajunga la clienti, indiferent de oras sau locatie.

RIA DO Trading, prin specialistii sai, asigura suport tehnic continuu pentru reparatii in garantie si post garantie si piese de schimb.

Pentru a acoperi cerintele pietei, RIA DO Trading este deshisa pentru noi colaborari cu firme din tara si din Uniunea Europeana.